Complexe vraagstukken beantwoorden: dat is wat we doen

Bedrijfsadviseur in Heerlen

Niemand is hetzelfde, maar we zijn allemaal gelijk. Een mooi uitgangspunt, door als ondernemer gebruik te maken van jouw unieke kwaliteiten bouw je aan een onderneming als geen ander. Dat geldt ook voor de werknemers binnen het bedrijf die het verschil maken, of de combinatie van hardware en software om de bedrijfsactiviteiten uit te voeren. Tijd en kennis zijn twee succesfactoren die je als ondernemer niet over het hoofd mag zien. Zo moet je op het juiste moment een beslissing kunnen nemen, op basis van volledige data die overzichtelijk én inzichtelijk wordt gemaakt. Liane Hintzen, de OAMKB bedrijfsadviseur in Heerlen, helpt ondernemers binnen het MKB om het bedrijf op de meest optimale wijze in te richten, met grotere winstkansen en betere interacties binnen de onderneming. Door als extern adviseur op te treden blijft er altijd die frisse blik van een ‘outsider’, met de communicatie en betrokkenheid die je gewend bent van een trouwe collega.

Op basis van volledige informatie kun je met vertrouwen besluiten nemen. Informeer bij OAMKB bedrijfsadviseur in Heerlen Liane Hintzen naar alle mogelijkheden tijdens een adviesgesprek.

Met de bedrijfsadviseur in Heerlen een solide basis bouwen

Bedrijven worden gebouwd op acties uit het verleden. Soms is dit een stevige basis, het kan ook een mijnenveld zijn of zelfs drijfzand. Denk aan slimme investeringen die gemaakt zijn, met de rentedragende aflossing die er aan vasthangt. De opeenstapeling van kleine momenten bepaalt voor een groot deel de stabiliteit van de organisatie als geheel. Samen met de bedrijfsadviseur in Heerlen zul je kijken naar het verleden en het heden, met als doel een florerend bedrijf in de toekomst. Daarbij kijken we naar zaken als deze:

ZZP, MKB en dan?

Veel ondernemers zijn ooit gestart als ZZP’er en hebben hun bedrijf verder uitgebreid. Wat is de volgende stap? Welke mogelijkheden liggen er voor het oprapen en waar moet je voor oppassen? Jouw persoonlijke bedrijfsadviseur in Heerlen helpt je de juiste keuzes te maken, als financieel professional, adviseur en sparring partner. En dat alles op basis van duidelijke afspraken en heldere tarieven.

OAMKB combineert de beste aspecten van online dienstverlening met een offline bereikbaarheid. Ontdek de voordelen van een bedrijfsadviseur in Heerlen en maak vandaag nog een afspraak.