Bedrijfssoftware voor elk bedrijf in Heerlen

Er zijn altijd aspecten binnen de organisatie die vatbaar zijn voor verbetering. Soms zijn het kleine details die nagenoeg geen effect lijken te hebben op de bottom line, soms zijn het belangrijke aanpassingen waar je snel en langdurig het verschil van zult merken. De keuze voor bedrijfssoftware in Heerlen behoort zeker tot de tweede categorie. Naast sector specifieke pakketten zoals CAD programma’s, DTP pakketten of logistieke software mag de administratieve software ook zeker niet vergeten worden. De eisen nemen toe, en de lat wordt steeds hoger gelegd. Hoe bepaal je welke software het beste aansluit op de behoeften binnen de organisatie, niet alleen vandaag maar ook op de lange termijn? Liane Hintzen is de lokale financieel professional van OAMKB die je helpt bij de keuze van de beste administratieve software, en houdt rekening met alle eisen die er binnen de organisatie bestaan. Door platform-neutraal te werken biedt OAMKB de meest flexibele oplossingen voor online administratie.

Ontdek alle mogelijkheden van bedrijfssoftware in Heerlen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met Liane Hintzen van OAMKB, maak direct een afspraak.

Software is niet meer te koop

De tijd van een CD-Rom in een grote kartonnen doos is voorbij, nu werken we met Software as a Service (SaaS) en bevindt programmatuur zich op de server van een computer ergens in de wereld. Is dat een stap vooruit of juist terug? Beide opties zijn mogelijk, afhankelijk van de wijze waarop het systeem wordt ingericht. Als OAMKB administratiekantoor met focus op online administratie en dienstverlening zien we veel voordelen in software als een dienst waaronder:

De beste bedrijfssoftware in Heerlen kiezen

We krijgen regelmatig de vraag welke software voor administratieve doeleinden het beste is. Daar kunnen we geen standaard antwoord op geven. Ten eerste omdat iedere organisatie anders in elkaar steekt, en als tweede is er doorgaans reeds software binnen het bedrijf waardoor er een conversie van data nodig is. OAMKB werkt bewust platform neutraal, we ondersteunen pakketten als Yuki, Reeleezee, Ficsus.nl, Exact Online en Twinfield. We zoeken samen naar de oplossing die het beste aansluit op het bedrijf, nu én in de toekomst. Daarbij houden we rekening met data migratie, beveiliging en ambities voor de toekomst. Als er personeel ingewerkt moet worden in een nieuw systeem kun je ook een beroep doen op onze expertise als online administratiekantoor.

Meer informatie? Neem dan contact op met het lokale OAMKB administratiekantoor.