Oplossingen

Oplossingen in Heerlen

Wat is het geheim van een succesvolle ondernemer? Dat ze alle opties nauwkeurig afwegen tot ze de perfecte oplossing hebben gevonden? Doordacht handelen is uiteraard van belang, toch is het essentieel om beslissingen te nemen op het juiste moment. Dat is mogelijk door alle informatie altijd bij de hand te hebben, een inzichtelijke administratie die continu wordt bijgewerkt maakt onderdeel uit van een pro-actieve bedrijfsstrategie. Denk aan administratieve taken zoals factureren, loon uitkeren, belastingaangiftes indienen en jaarrekeningen opstellen. Helaas zijn dit niet bepaald de meest interessante verplichtingen voor een ondernemer, daarom is er behoefte aan praktische oplossingen in Heerlen voor MKB’ers die met daadkracht beslissingen moeten nemen. Liane Hintzen is de lokale financieel professional van OAMKB. Binnen dit landelijk netwerk van accountants, fiscalisten en juristen worden moderne oplossingen ontwikkeld voor ondernemers binnen het MKB. Daarbij wordt online dienstverlening gecombineerd met persoonlijk contact.

Lianze Hintzen legt je graag uit welke oplossingen in Heerlen er zijn voor ondernemers die graag werken vanuit zekerheid. Plan direct een afspraak in voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer informatie door beter te ordenen

Het is niet zo ingewikkeld om met digitale middelen informatie te verzamelen die te maken hebben met de onderneming. De kans is wel groot dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Losse softwarepakketten verzamelen data waarvan het niet duidelijk is waar ze elkaar overlappen. Informatie wordt tweemaal, driemaal of zelfs vaker opgeslagen waardoor belangrijke zaken niet op tijd gesignaleerd worden. De oplossingen in Heerlen die Liane Hintzen voor klanten ontwikkelt zijn op maat gesneden voor ieder bedrijf, en sluiten aan op de wensen, behoeften én ambities van de onderneming. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de boekhouding, maar naar het geheel aan bedrijfsprocessen. Denk aan dit soort aandachtspunten:

Duurzame oplossingen in Heerlen

Een bedrijf zal in de loop der tijden veranderen, en inspelen op de behoefte in de samenleving. Zorg voor een administratie die schaalbaar is en niet alleen van toepassing is op de situatie van vandaag. Online werken met 24/7 zicht op alle belangrijke data, georganiseerd op een overzichtelijke wijze. Dit zijn belangrijke uitgangspunten, daarnaast kijk je samen met Liane Hintzen naar alle bedrijfsprocessen, de salarisadministratie en mogelijkheden voor uitbreiding in de toekomst. Zo bouw je op duurzame wijze aan de onderneming.

Meer weten over praktische oplossingen in Heerlen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wij hebben oplossingen voor: